Είσαι αρχιτέκτονας;

Σχεδίασε για το eplans.gr

Είσαι αρχιτέκτονας;

Μπορείς τώρα και εσύ να σχεδιάσεις για το eplans.gr. Μπορείς να παρουσιάσεις τις ιδέες σου, τα έργα σου, το ταλέντο σου! Και φυσικά μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου λαμβάνοντας αμοιβή από κάθε πώληση μελέτης που έχεις στείλει στο eplans.gr.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα μπορείς να αποκτήσεις εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή συνεργάτη και μπορείς να παρουσιάσεις όσες αρχιτεκτονικές μελέτες θέλεις στο eplans.gr. Η ομάδα μηχανικών του eplans θα αναλάβει να εκπονήσει τις υπόλοιπες μελέτες (στατικά, μηχανολογικά).

Κάθε αρχιτέκτονας έχει δικάιωμα να παρουσιάσει μία μελέτη δωρέαν, χωρίς συνδρομή. Επίσης, για κάθε φίλο σου αρχιτέκτονα που συστήνεις και παρουσιάζει μελέτη στο eplans.gr, μπορείς να παρουσιάσεις ακόμα μία μελέτη δωρεάν. Πληρώνοντας συνδρομή μπορείς να παρουσιάσεις απεριόριστες αρχιτεκτονικές μελέτες.

Κάθε συνδρομητής υποβάλει τις αρχιτεκτονικές του μελέτες στο eplans.gr και αυτές παρουσιάζονται προς πώληση. Κατά τη διάρκεια της συνδρομής σου μπορείς να παρουσιάσεις όσες μελέτες θέλεις, να αποσύρεις κάποιες ή να προσθέσεις άλλες. Η συνδρομή μπορεί να ανανεωθεί μετά τη λήξη της ή εάν επιθυμείς μπορεί να διακοπεί.

Ενδιαφέρεσαι; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

15 + 13 =

Χρήσιμες πληροφορίες

advertisement advertisement advertisement advertisement
error: Content is protected !!