Επιλογές αγοράς

Υπάρχουν επτά (7) διαφορετικές επιλογές αγοράς της κάθε μελέτης από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Προς το παρόν είναι απενεργοποιημένη η αυτόματη λήψη – μεταφόρτωση (download) των μελετών. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εφόσον η επιλογή περιλαμβάνει τη λήψη ψηφιακού υλικού, ο αγοραστής λαμβάνει μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, (e-mail), που έχει δηλώσει οδηγίες για τον τρόπο λήψης – μεταφόρτωσης (download) της μελέτης του.

  1. Αποστολή με courier – χωρίς αλλαγές: Γίνεται εκτύπωση δύο (2) αντιγράφων σε χαρτί, όλων των σχεδίων και των τευχών των μελετών, που διατίθενται για την επιλεγμένη αρχιτεκτονική λύση και αποστέλλονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Για αποστολές εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  2. Λήψη αρχείων PDF – χωρίς αλλαγές: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, δημιουργείται σύνδεσμος (link) μιας χρήσης για την λήψη (download) της επιλεγμένης μελέτης. Λεπτομέρειες και οδηγίες αποστέλλονται στο email που έχει δηλώσει ο αγοραστής.
  3. Λήψη αρχείων CAD – χωρίς αλλαγές: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής, δημιουργείται σύνδεσμος (link) μιας χρήσης για την λήψη (download) της επιλεγμένης μελέτης. Λεπτομέρειες και οδηγίες αποστέλλονται στο email που έχει δηλώσει ο αγοραστής.
  4. Μικρές αλλαγές στην κάτοψη: Με τον όρο «Μικρές αλλαγές στην κάτοψη» νοείται η ζήτηση από τον αγοραστή αλλαγών επί των αρχιτεκτονικών σχεδίων οι οποίες αφορούν μέχρι 5 εσωτερικές αλλαγές στη διαρρύθμιση ή στους εσωτερικούς διαχωριστικούς τοίχους οι οποίες όμως δεν επηρεάζουν τις εξωτερικές όψεις του κτιρίου, το ύψος και το συνολικό εμβαδόν κυρίων χώρων, ημιυπαίθριων και εξωστών. Μετά από την ολοκλήρωση των «μικρών αλλαγών στην κάτοψη» ενημερώνονται και οι λοιπές μελέτες που διατίθενται.
  5. Μεγάλες αλλαγές:Με τον όρο «Μεγάλες αλλαγές» νοείται η ζήτηση από τον αγοραστή αλλαγών επί των αρχιτεκτονικών σχεδίων οι οποίες αφορούν σε γενικότερες αλλαγές επί της εσωτερικής διαρρύθμισης και μπορούν να μεταβάλουν τη συνολική επιφάνεια των κυρίων χώρων έως 5%. Οι λοιπές μελέτες εκπονούνται εκ νέου.
  6. Προσαρμογή στο οικόπεδο: Με τον όρο «Προσαρμογή στο οικόπεδο» νοείται η ζήτηση από τον αγοραστή να γίνει η σχεδίαση του διαγράμματος κάλυψης της μελέτης καθώς επίσης και η εκπόνηση επιπλέον των μελετών θέρμανσης, κλιματισμού, θερμομονωτικής επάρκειας και ΚΕΝΑΚ. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η αποστολή από τον αγοραστή του πλήρους τοπογραφικού διαγράμματος του οικοπέδου το οποίο θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις του Ν.4030/2011. Επίσης στην επιλογή «Προσαρμογή στο οικόπεδο» μπορούν να γίνουν και «Μικρές αλλαγές στην κάτοψη» εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής.
  7. Έκδοση άδειας δόμησης: Με τον όρο «Έκδοση άδειας δόμησης» νοείται η έκδοση άδειας δόμησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ν.4030/2011. Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η αμοιβή τοπογραφικής αποτύπωσης του οικοπέδου στο οποίο θα γίνει η ανέγερση της κατοικίας σύμφωνα με την επιλεγμένη μελέτη από τον δικτυακό τόπο του www.eplans.gr. Επίσης σε αυτή την επιλογή μπορούν να γίνουν και «Μικρές αλλαγές στην κάτοψη» εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής. Τέλος, δεν περιλαμβάνονται αμοιβές επιβλέψεων.

Για κάθε μία από τις επιλογές αγοράς, εκτός των τριών πρώτων, απαιτείται επιπλέον αμοιβή, κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Όλες οι τιμές των μελετών και των αντίστοιχων επιλογών αγοράς δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Χρειάζεσαι βοήθεια; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

14 + 7 =

Δες τα διαθέσιμα σχέδια του eplans.gr

Χρήσιμες πληροφορίες

advertisement advertisement advertisement advertisement
error: Content is protected !!