Κύρια κατοικία ή εξοχικό;

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη χρονική περίοδο, είναι έντονα αυξημένες οι τάσεις αποκέντρωσης και απομάκρυνσης από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι πολίτες ακόμα και εάν επιλέγουν να εργάζονται σε μια μεγάλη πόλη, επιλέγουν ως τόπο κατοικίας τα προάστια. Σημαντικό είναι το ποσοστό των πολιτών που επιλέγουν την επαρχία ως μόνιμο τόπο κατοικίας και εργασίας. Κάνουν συνειδητά αυτή την επιλογή για καλύτερη ποιότητα ζωής. Το μεγάλο κόστος αγοράς οικοπέδου στα αστικά κέντρα, σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται κατά την κατασκευή της κατοικίας τους είναι επιπλέον λόγοι που οδηγούν στην απόφαση κατασκευής μονοκατοικίας ως κύρια κατοικία.

Υπάρχει βέβαια και άλλη μια κατηγορία πολιτών που διαθέτουν την οικονομική άνεση να συντηρούν μια εξοχική κατοικία στην επαρχία για να μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Πολλοί από αυτούς επιλέγουν την κατασκευή εξοχικής κατοικίας με απώτερο στόχο κάποια στιγμή στο μέλλον να μετατραπεί σε μόνιμη.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του βασικού δικτύου αυτοκινητοδρόμων της χώρας, διευκολύνει ακόμα περισσότερο τις παραπάνω επιλογές.

Δες τα διαθέσιμα σχέδια του eplans.gr

Χρήσιμες πληροφορίες

advertisement advertisement advertisement advertisement
error: Content is protected !!