Ισόγεια κατοικία 61,75 τ.μ.

270,00 415,00 

Ισόγεια κατοικία συνολικής επιφάνειας δόμησης 61,75 τ.μ.

Εκκαθάριση
Κωδικός προϊόντος: 160524-001-06175 Κατηγορία:

Περιγραφή

Ισόγεια κατοικία συνολικής επιφάνειας δόμησης 61,75 τ.μ. που αποτελείται από κουζίνα – καθιστικό, χωλ, λουτρό και δύο υπνοδωμάτια. Ο εξωτερικός χώρος μπροστά από την είσοδο της κατοικίας είναι στεγασμένος και λογίζεται ως υπαίθριος χώρος που δεν προσμετρά στην δόμηση. Ο εξωτερικός χώρος μπροστά από το καθιστικό είναι υπαίθριος και διαμορφωμένος με πέργκολα στην οροφή.

Οι διαθέσιμες μελέτες γι’ αυτόν τον τύπο κατοικίας είναι:

  • Αρχιτεκτονική μελέτη (κατόψεις, όψεις, τομές)
  • Στατική μελέτη (σχέδια ξυλοτύπων, τεύχη υπολογισμών)

Μπορείτε να αγοράσετε και τις δύο μαζί ή κάθε μία χωριστά.

Με την αγορά της αρχιτεκτονικής μελέτης παραλαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή τα σχέδια της κατοικίας. Τα σχέδια διατίθενται σε μορφή dwg για εκδόσεις AutoCAD 2015 και 2004. Η αρχιτεκτονική μελέτη δεν περιλαμβάνει διάγραμμα κάλυψης και για την εφαρμογή της απαιτείται έλεγχος βάσει του Ν.Ο.Κ. και των τοπικών περιορισμών της περιοχής ανέγερσης της κατοικίας. Απαιτείται η συνεργασία με διπλωματούχους μηχανικούς προκειμένου να εκδοθεί άδεια δόμησης.

Εφόσον επιλέξετε να αγοράσετε τη στατική μελέτη, αυτή θα εκπονηθεί μετά από την αγορά ώστε να είναι επικαιροποιημένη, σύμφωνα με τους σύγχρονους κανονισμούς και τη ζώνη σεισμικότητας της περιοχής που πρόκειται να κατασκευαστεί η κατοικία.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μελέτες

Αρχιτεκτονικά, Αρχιτεκτονικά & Στατικά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ισόγεια κατοικία 61,75 τ.μ.”
error: Content is protected !!