Διώροφη κατοικία 82,45 τ.μ.

345,00 530,00 

Διώροφη κατοικία συνολικής επιφάνειας δόμησης 82,45 τ.μ.

Κωδικός προϊόντος: 160525-002-08245 Κατηγορία:

Περιγραφή

Διώροφη κατοικία συνολικής επιφάνειας δόμησης 82,45 τ.μ. που αποτελείται από κουζίνα – καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο στο ισόγειο, ενώ στον όροφο από χωλ, λουτρό και δύο υπνοδωμάτια. Ο εξωτερικός χώρος μπροστά από την είσοδο της κατοικίας είναι στεγασμένος και λογίζεται ως ημιυπαίθριος χώρος που δεν προσμετρά στην δόμηση. Ο εξωτερικός χώρος μπροστά από το καθιστικό είναι υπαίθριος και διαμορφωμένος με πέργκολα στην οροφή. Στον όροφο υπάρχει άλλος ένας ημιυπάιθριος χώρος ο οποίος επίσης δεν προσμετρά στην δόμηση.

Οι διαθέσιμες μελέτες γι’ αυτόν τον τύπο κατοικίας είναι:

  • Αρχιτεκτονική μελέτη (κατόψεις, όψεις, τομές)
  • Στατική μελέτη (σχέδια ξυλοτύπων, τεύχη υπολογισμών)

Μπορείτε να αγοράσετε και τις δύο μαζί ή κάθε μία χωριστά.

Με την αγορά της αρχιτεκτονικής μελέτης παραλαμβάνετε σε ηλεκτρονική μορφή τα σχέδια της κατοικίας. Τα σχέδια διατίθενται σε μορφή dwg για εκδόσεις AutoCAD 2015 και 2004. Η αρχιτεκτονική μελέτη δεν περιλαμβάνει διάγραμμα κάλυψης και για την εφαρμογή της απαιτείται έλεγχος βάσει του Ν.Ο.Κ. και των τοπικών περιορισμών της περιοχής ανέγερσης της κατοικίας. Απαιτείται η συνεργασία με διπλωματούχους μηχανικούς προκειμένου να εκδοθεί άδεια δόμησης.

Εφόσον επιλέξετε να αγοράσετε τη στατική μελέτη, αυτή θα εκπονηθεί μετά από την αγορά ώστε να είναι επικαιροποιημένη, σύμφωνα με τους σύγχρονους κανονισμούς και τη ζώνη σεισμικότητας της περιοχής που πρόκειται να κατασκευαστεί η κατοικία.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Επιπλέον πληροφορίες

Μελέτες

Αρχιτεκτονικά, Αρχιτεκτονικά & Στατικά

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Διώροφη κατοικία 82,45 τ.μ.”
error: Content is protected !!